AQUABUILDING.com cart
Трансмитери за налягане

Трансмитер за налягане 0..4bar, сигнал 4... 20mA, двупроводно- резба G ¼

Производител:
WIKA
Модел:
12719251
Номер на продукта:
083-0687
Гаранция:
12 месеца
Оферта при запитване: sales@aquabuilding.com
Изпрати запитване
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Трансмитер за налягане 0..4.bar, сигнал 4...20mA, двупроводно- резба G ¼

Модел А-10 трансмитер за налягане на фирма WIKA. Устройството преобразува подаденото му налягане в унифициран електрически изходен сигнал от 4 до 20 mA, двупроводно. Обхвата му е от 0...4 bar, със захранващо напрежение 8..30V DC. Електрическото свързване е с клапан, размер А, а присъединителната резба е с размер G ¼.

Трансмитерът е подходящ за използване в промишлеността, машиностроенето, корабостроенето, както и може да се използва в измервателни системи за автоматизация, управление и контрол, при компресори и помпи.Технически характеристики

Обхват:0...4 bar
Единица:bar
Изходен сигнал:4 ... 20 mA, двупроводна линия
Захранващо напрежение:8...30 V DC
Електрическо свързване:вентил, размер A
Допустима температурна среда:0 ... + 80 ° C
Запечатване:маслоустойчива гума NBR
Технологично свързване: G 1/4
Не линейност: 0.5% BFSL

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_737.pdf

Трансмитер за налягане 0..4bar, сигнал 4... 20mA, двупроводно- резба G ¼


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване