AQUABUILDING.com cart
Отвертки

Комплект 6бр. GD отвертки с двукомпонентна дръжка

Производител:
GadGet Tools
Модел:
221301
Номер на продукта:
079-1572
Гаранция:
6 месеца
7.99 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Комплект 6бр. GD отвертки с двукомпонентна дръжка

Комплектът съдържа 6бр. GD отвертки с двукомпонентна компактна дръжка за по-голямо удобство. Изработени са от хром-ванадиева (CR-V) стомана, която има придава голяма здравина. Имат магнитен връх.

Технически характеристики

Брой в комплект6 бр.
ТипSlotted, Philips
Магнитен връхДа
МатериалCr-V

Рагледайте документацията за продукта
221301_bg-031910.pdf aquabuilding_offer_2152.pdf

Комплект 6бр. GD  отвертки с двукомпонентна дръжка


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване