AQUABUILDING.com cart
Крикове Крикове

Хидравличен крик тип “крокодил” RAIDER RD-TJ05 бързоповдигащ 3t 135-500mm

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RD-TJ05
Номер на продукта:
291-9585
Гаранция:
12 месеца
276.00 лева с ДДС
Добави в количката
Купи
Поръчка по телефон: 0899 99 84 47
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Хидравличен крик тип “крокодил” RAIDER RD-TJ05 бързоповдигащ 3t 135-500mm

Хидравличните крикове на марката Raider от серията Power Tools се отличават с високото качество, здравина и устойчивост на износване на материалите, от които са произведени. Те намират широко приложение в строителството, работилницата, гаражи и сервизи, както и в складови помещения. Отличен избор за професионална употреба на разумна цена.

Хидравличният крик тип „крокодил“ RD-TJ05 e изключително лесен за употреба и е подходящ за различни вертикални подемни операции с големи товари. Този модел се отличава с педал за бързо повдигане. Конструкцията е изработена от здрава стомана и има наличие на 4 колела, улесняващи подвижността му. Характеризира се с максималната товароносимост от 3 тона и диапазон на височината на крика 135-500мм.


Приложения в комплекта

1 бр. Лост

Технически характеристики

Тип Крокодил
Максимален подемен капацитет3 t
Минимална височина на крика135 мм
Максимална височина на крика500 мм

Рагледайте документацията за продукта
RD-TJ05 - Ръководство за употреба-035629.pdf aquabuilding_offer_3406.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване